Welkom

op de website van de Sint-Jorisgroep

Op deze site worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst. De belangrijkste nieuwe artikelen zijn hieronder beknopt weergegeven en door op 'meer lezen' te klikken ga je snel naar het betreffende artikel toe. Aan de rechterzijde staan de links naar de meest recente artikelen. Verder staat de site vol met handige informatie, kalenders van de speltakken en nuttige documenten. Ook kun je via onze website snel naar Scouts Online, waar leden kunnen inloggen en zich opgeven voor (groeps) activiteiten en evenementen, maar ook belangrijke adressen en telefoonnummers van andere leden kunnen opzoeken. Veel plezier met 'surfen'.

Recente gegevens leren ons dat onze groep is ontstaan op 1 januari 1946, enkele maanden na het einde van de 2e Wereldoorlog. Dit betekend dus dat onze groep op 1 januari 2021 haar 75 jarig jubileum viert. Markeer die dag vast in de agenda, wat we gaan doen is nog niet duidelijk, maar dat we er een knalfeest van gaan maken is welhaast zeker!

Het artikeltje op onze website over de geschiedenis van onze groep is ook aangepast, en de bron (zie afbeelding) hing gewoon al jaren direct onder onze neus ;-)

Facebook Berichten

Tijd tot start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
3
3
Uur
2
2
0
0
Min.
3
3
0
0
Sec.
3
3
1
1

Sponsorkliks