Lotenverkoop gestart

Net als ieder jaar is de verkoop van Scoutingloten vandaag (zaterdag 1 juli 2017) begonnen. Dit jaar met een extra “Scoutingloten service” Wie kent het niet. Heb je een lot gekocht, leg je hem boven in dat speciale laatje of op een andere “handige” plaats, maar vergeet het na enkele weken. Pas jaren later kom je er achter dat je het lot (of de loten) had gekocht en is de trekking reeds lang verstreken. Of, erger nog, dan wil je de St. Jorisgroep graag steunen met de aanschaf van één of meerdere loten en dan was je net niet thuis toen we langs kwamen.

Lotenservice

Daar heeft de St. Jorisgroep nu een oplossing voor. Stuur een email met je lotnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij houden het voor u bij. Valt er een prijs op uw lot, dan sturen wij op tijd een email (en dan wordt het zoeken waar het lot ook al weer lag? )

Lot kopen

Heeft u geen lot (zijn we niet langs geweest of was u niet thuis) Geen probleem. Stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met het aantal loten dat u wenst. U krijgt dan een email met bankgegevens van de groep en zodra uw bijdrage binnen is, sturen wij een email met de lotnummers die wij dan voor u (om het nog makkelijker te maken) in bewaring nemen. Valt er een prijs op uw lotnummer, ook dan krijgt u een email en kunt u het lot komen afhalen om deze te verzilveren.

Met deze service hopen wij u over te halen onze groep te steunen. De helft van de opbrengst komt namelijk ten goede van onze scoutinggroep. En daar doen we leuke dingen mee voor onze jeugdleden. Meer informatie over wat wij doen is te vinden op onze website http://sint-jorisgroep.nl/