Welkom

op de website van de Sint-Jorisgroep

Op deze site worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst. De belangrijkste nieuwe artikelen zijn hieronder beknopt weergegeven en door op 'meer lezen' te klikken ga je snel naar het betreffende artikel toe. Aan de rechterzijde staan de links naar de meest recente artikelen. Verder staat de site vol met handige informatie, kalenders van de speltakken en nuttige documenten. Ook kun je via onze website snel naar Scouts Online, waar leden kunnen inloggen en zich opgeven voor (groeps) activiteiten en evenementen, maar ook belangrijke adressen en telefoonnummers van andere leden kunnen opzoeken. Veel plezier met 'surfen'.

Met ingang van oktober 2017 is postbus 14 niet langer in gebruik. De jaarlijkse besparing komt ten goede aan de groep, en kan dan voor "leukere" dingen gebruikt worden. Natuurlijk zijn we nog wel "gewoon" per post te bereiken, speciaal voor dit doel is er een brievenbus op de Paepestraat 27 in Westervoort geplaatst.

De hoeveelheid post is de laatste jaren drastisch verminderd maar de kosten zijn alleen maar toegenomen (in 2016 ca. € 220,--). Uiteraard zijn we ook op de meer modernere manier te benaderen, denk aan email, Facebook etc. zie voor die gegevens ook onze contactpagina.

 

 

Facebook Berichten

Tijd tot start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
3
3
Uur
2
2
2
2
Min.
0
0
7
7
Sec.
0
0
3
3

Sponsorkliks