Welkom

op de website van de Sint-Jorisgroep

Op deze site worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst. De belangrijkste nieuwe artikelen zijn hieronder beknopt weergegeven en door op 'meer lezen' te klikken ga je snel naar het betreffende artikel toe. Aan de rechterzijde staan de links naar de meest recente artikelen. Verder staat de site vol met handige informatie, kalenders van de speltakken en nuttige documenten. Ook kun je via onze website snel naar Scouts Online, waar leden kunnen inloggen en zich opgeven voor (groeps) activiteiten en evenementen, maar ook belangrijke adressen en telefoonnummers van andere leden kunnen opzoeken. Veel plezier met 'surfen'.

Sinds februari 2018 is onze vaste telefoonlijn op het Scoutinggebouw afgesloten. Dat klinkt wat dramatisch, maar dit is het resultaat van de vooruitgang (wie belt er nog met en vaste lijn tegenwoordig) en bespaart ons ook nog een aardig bedrag waar we weer leuke activiteiten van kunnen doen :-). Daarnaast viel het ons pas na een half jaar op dat de telefoon  sowieso stuk was. 

Uiteraard zijn we nog gewoon te bereiken via de communicatiemethoden zoals vermeld bij "contact" waar ook telefoonnummers van het secretariaat zijn opgenomen. 

Facebook Berichten

Tijd tot start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
3
3
Uur
2
2
0
0
Min.
4
4
8
8
Sec.
4
4
5
5

Sponsorkliks