Het Kwartetspel:

Mede door ondersteuning en medewerking van Het Kulturhus Westevoort en de Gemeente Westervoort zijn deze kwartetspellen ter beschikking gesteld aan de Verenigingen en maatschappelijke organisaties in Westervoort, zo ook aan Scoutinggroep Sint Joris.

Thuisbezorgd:

De Explorers van de St. Jorisgroep bezorgen de kwartetspellen “geheel corona proof” bij u thuis in de brievenbus. Zo blijven we op voldoende afstand maar doen we toch net dat stapje extra.

Als de voorraad op is laat ik dat op onze website weten, momenteel zijn er nog 6 stuks nieuw en 0 stuks oud beschikbaar.

De opbrengst van de kwartetten die voor 5 euro per stuk te koop zijn, komen geheel ten goede aan het zomerkamp naar Kandersteg (Zwitserland) wat helaas dit jaar niet door kon gaan. Maar we blijven positief en richten ons nu op 2021.

De kwartetten hebben verschillende onderwerpen van parken tot aan verenigingen en zelfs corona. Het kwartetspel met de huidige foto’s zijn heel fleurig geworden met mooie foto’s. Het Historische kwartet bevat ook heel veel verschillende onderwerpen met hele mooie foto’s van vroeger. Al met al zijn het twee mooie kwartetspellen geworden over, van en door Westervoortse kinderen gemaakt ! en dus ook bij u thuisbezorgd.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam en adres (in Westervoort). Geef daarin aan hoeveel en welke (oud of nieuw) kwartetspellen je graag thuisbezorgd wil hebben. Binnen 1 a 2 weken ontvangt u de bestelde kwartet spellen in de brievenbus, samen met het rekeningnummer van de Explorers van Scouting Westervoort. Maak daarna het bedrag (€ 5,-- per spel) over onder vermelding van postcode en huisnummer. Superveilig dus, je betaald immers pas als je het spel hebt ontvangen.

Steun het zomerkamp van onze Explorers koop ook een echt Westervoorts kwartetspel !