Welkom bij de Scouts

Ben jij tussen 11 en 15 jaar? Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Kamperen in een tent. Koken op je eigen vuurtje. Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening.

Op zaterdag 14 november hebben de Scouts de jaarlijkse greppeltocht gelopen. Het was jammergenoeg niet het beste weer, regen en wind maakte het een uitdagende tocht.

De greppeltocht was dit jaar in een "citty edition". de tocht ging van de Burgerking in Zevenaar tot aan 7Poort (ook in zevenaar. op zich prima te doen, ware het niet dat je eerst langs de post bij het station van Zevenaar moest lopen. Daar was gelukkig chocolademelk en (extra) natte cake. 

Het leidingteam heeft een oogje in het zeil gehouden en natuurlijk zo nu en dan één van de groepjes "gehunt" met behulp van een QR code kon dit "digitaal tikken" dan worden geregistreerd. Aan het eind van de tocht was er opnieuw chocolademelk en zijn de winnaars van 2015 bekend gemaakt. Nat, Moe en voldaan gingen we om 22.45 uur naar huis.

Tijd tot start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
3
3
Uur
2
2
0
0
Min.
3
3
5
5
Sec.
5
5
6
6

Sponsorkliks

Login Scouts