Zaterdag ochtend, 16 januari.

Het is koud vandaag, maar vooral vroeg!  om 8.00 uur komen de Scouts van de St. Jorisgroep met de slaap nog in de ogen, aan op de St. Jorisburcht. Iedereen is voorzien van een dagrugzak en een tas met slaapbenodigdheden een matje en (hopelijk) warme slaapzak. De schoenen zijn ingelopen en buiten het vroege uur, zijn de Scouts er helemaal klaar voor.

 

Alle spullen (inclusief de tent) worden in de auto's geladen waarna we naar het startpunt rijden.

Op het startpunt aangekomen is het al een drukte van belang. alle spullen die we niet meenemen tijdens de Hike worden in een zogenaamde Big Bag gestopt die de organisatie naar onze slaapplek zal brengen. Na het aanmelden bij het huiskamerteam en het ontvangen van de route gaan de Scouts direct op stap. meteen in het begin ontstaat al de twijfel, moeten we nu links of rechts. Langzaam verdwijnen de Scouts uit het zicht en de leiding gaat terug naar het gebouw.

Het eerstvolgende bericht komt pas op zondag morgen. Alles goed gegaan zover, hoewel de tent opzetten op een helling nog niet zo makkelijk is.

We zijn allemaal reuze benieuwd naar de ervaringen van de Scouts, om 16.00 uur vanmiddag (zondag 17-1-2016) halen we ze weer op en horen we vast de spannende verhalen :-)