Welkom bij de Scouts

Ben jij tussen 11 en 15 jaar? Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Kamperen in een tent. Koken op je eigen vuurtje. Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening.

Aan het begin van het seizoen hebben we met de Scouts eens "nagedacht" over de indeling van ons lokaal. Er waren bijzondere plannen zoals een "Hot Tub" en een zogenaamde "Vide", maar ook een vloerkleed en banken.

Het vloerkleed en de banken zijn inmiddels gerealiseerd, maar de Vide nog niet. Vandaag (zaterdag 27 februari 2016) maken we een start met dit plan. Het idee is om een vloer te maken op ca. 1,80 meter hoogte. die moet natuurlijk wel "ondersteund" worden en wat is er dan leuker dan een "echte" boom daarvoor te gebruiken.

Die hebben we dan vandaag ook opgehaald op het terrein naast de bult van Putman (netjes gevraagd aan de gemeente Duiven).

Dit is natuurlijk nog maar het begin, er is nog heel veel te doen voordat we gebruik kunnen maken van de vide. maar het plan is er al. kijk maar eens op de afbeeldingen hieronder.

Wanneer het klaar is?dat weten we nog niet. maar vandaag is in ieder geval de eerste aanzet gemaakt.

Tijd tot start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
3
3
Uur
2
2
1
1
Min.
0
0
4
4
Sec.
5
5
9
9

Sponsorkliks

Login Scouts