Welkom bij de Scouts

Ben jij tussen 11 en 15 jaar? Naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Op deze leeftijd wordt actie van je verwacht! Kamperen in een tent. Koken op je eigen vuurtje. Staan op je eigen benen. Ontwikkel je eigen mening.

Van 7 t/m 9 april hebben onze scouts deelgenomen aan de jaarlijkse regionale Scouting Wedstrijden. Dit weekend stond bol van de emoties, boos, blij, bang etc. etc. Het thema was dan ook "Inside Out" Dat hadden onze Scouts goed opgepakt. Enkele weken daarvoor hebben we de film zelf bekeken en daaraan onze kostuums en patrouille naam ontleend (# Emoticons)

We mochten bij wijze van zeer grote uitzondering deelnemen met 1 patrouille van 9 scouts. erg gezellig :-)  We wonnen dan ook meteen met de strijd om de zwaarste patrouille kist, wat wil je met genoeg spullen voor 9 man :-) Zondag was de afsluiting op de Waterberg in Arnhem. Onze Scouts zijn geëindigd op een respectabele 10e plaats van 36 deelnemende teams. Maar daarnaast hebben we ook de subkamp (geel) prijs gewonnen voor de mooiste themakleding. Het was weer een geweldige ervaring.

Tijd tot start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
3
3
Uur
2
2
1
1
Min.
2
2
9
9
Sec.
1
1
5
5

Sponsorkliks

Login Scouts