Clubgebouw

Na vele jaren van lobbyen, dromen, praten, wensen en onderhandelen, is het dan eindelijk zover; de nieuwe St. Jorisburcht is geopend!

Op 28 september 2013 is het nieuwe gebouw aan de Paepestraat 27 officieel geopend. De officiële openingshandeling is om 15.00 uur verricht en had een koninklijk tintje. Uiteindelijk knipte vele betrokkenen en alle leden gelijktijdig een 30 meter lang lint in stukjes. ieder stukje lint kon als aandenken aan de officiële opening worden meegenomen.

Met deze nieuwe locatie verwacht de groep een flinke impuls te geven aan de vereniging, er is inmiddels ook een Beverspeltak (5 tot 7 jaar). Hier is nu immers voldoende ruimte voor en er is ook veel interesse vanuit de Westervoortse gemeenschap. Het nieuwe pand wordt ook onderverhuurd aan bijvoorbeeld de Wijkraad Emmerik-Vredenburg en Muziekvereniging OBK. Daarnaast wordt het gebouw ook gebruikt voor onder meer het jaarlijkse beachvolleybal en de Nieuwjaarsduik.

In de zomermaanden wordt het gebouw ook verhuurd aan andere Scoutinggroepen voor hun zomerkamp.Na de officiële opening was er een receptie met de mogelijkheid om een kijkje te nemen in ons nieuwe gebouw en meer informatie in te winnen over onze vereniging.