Verhuur

De St. Jorisgroep uit Westervoort (bij Arnhem) heeft een fraai clubgebouw, zo ingericht dat hij ook verhuurd kan worden. Het gebouw bestaat uit een centrale ruimte met sfeervolle bar, open (professionele) keuken en twee grote lokalen. Tevens zijn er twee jongens- en één meisjestoilet aanwezig en ook is er een douche.

Het gebouw is gelegen aan recreatieplas De Waaij, met daaromheen een uitdagend speelterrein. Op het terrein zelf (binnen de hekken) is een mooie overdekte kampvuurkuil, een open kampvuurkuil, een grasveld etc. Klik voor een virtuele tour door het gebouw en de omgeving deze link.

De omgeving:
In Westervoort en omgeving is van alles te doen. Het dorp (want dat is het) heeft een eigen zwembad en een héél klein kasteeltje ;-). Verder zijn er winkels en een heus treinstation op loopafstand. Westervoort ligt op de splitsing van Rijn en IJssel, dicht bij de stad Arnhem. Vanaf ons terrein ben je al snel in de uiterwaarden. Op fietsafstand is er een mooi park (Horsterpark),  maar ook de Posbank en de Hoge Veluwe zijn nabij.  Ook zijn er veel interessante musea en attracties in de buurt, denk hierbij aan het Openlucht , Afrika en Airborne museum. En attracties als de Leemkuil, Tivoli en de Spelerij zijn redelijk in de buurt en natuurlijk Burgers Zoo.

Voor wie:
Het gebouw is uitsluitend te huur voor activiteiten die passen binnen de doelstelling; het realiseren van sportieve, educatieve, culturele, sociale of religieuze doelstellingen (Scouting-activiteiten kunnen dus altijd). Het gebouw is nadrukkelijk niet te huur voor activiteiten in de persoonlijke sfeer zoals bruiloften, recepties en partijen zonder relatie tot de doelstelling.

Opkomsten:
Het gebouw is er in eerste instantie voor onze leden. De opkomsten zijn vooralsnog alleen op zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de opkomsten verhuren wij in principe niet. In de vakantieperiodes is het gebouw op aanvraag te huur. Voor beschikbaarheid, kijk op de verhuurkalender (wijzigingen voorbehouden).

Huurprijs:
Het gebouw is geschikt voor maximaal 35 personen, er kunnen eventueel een of twee tenten worden opgezet. Tot 25 personen is de huurprijs per dag € 100,- inclusief gas/water/elektra en gebruik van keukeninventaris. Voor iedere persoon extra € 3,75 per nacht. Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Gebruik van hout (kampvuurkuil) of pionierhout/touw is in overleg en tegen meerprijs mogelijk.  We gaan uit van een ‘normale’ afvalstroom, m.a.w. maximaal een kwart kliko per verhuurweek. Meer afval SVP zelf afvoeren. 

Informatie of reserveren:
Stichtingssecretariaat
Paepestraat 27
6931 CP te Westervoort
E: verhuur@sint-jorisgroep.nl