Aanmelden

  Wat leuk dat uw zoon/dochter interesse heeft in Scouting! Onze groep bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen ("speltakken"), allen met een wachtlijst. We gebruiken één wachtlijst, dus mocht uw zoon/dochter de leeftijd van de volgende speltak bereiken dan komt hij/zij automatisch bij hen op de wachtlijst.

  We kennen de volgende speltakken:

  • Welpen (7-11 jaar)

  • Scouts (11-15 jaar)

  • Explorers (15-18 jaar)

  • Stam (18+ jaar)

  De oudste jeugdleden vliegen eens per jaar (in september) over naar de volgende leeftijdsgroep. Een nieuw jeugdlid blijft altijd minimaal een heel seizoen bij de speltak. Wanneer uw zoon/dochter nu zes jaar is, komt hij/zij dus op de wachtlijst voor de Welpen. En een kind van 10 komt in principe op de wachtlijst voor de Scouts. De teamleiders van de speltakken bepalen waar ingestroomd kan worden.

  Zodra er ruimte is bij een speltak, nemen we contact met u op. Uw zoon/dochter mag dan een aantal keren (gratis en vrijblijvend) komen meedoen! Daarna beslissen jullie samen over zijn/haar lidmaatschap. Natuurlijk hoort u in die periode ook alle details over het lidmaatschap, de contributie en de installatie.


  Om uw zoon/dochter aan te melden voor de wachtlijst, vult u onderstaande gegevens in:

  Gegevens ouder/verzorger:  Gegevens (toekomstig) jeugdlid: