Vereniging en Bestuur

De groepsvereniging bestaat uit de jeugdleden en leidinggevenden van de verschillende  speltakken en het verenigingsbestuur. De groepsvereniging (bij ons zonder levensbeschouwelijke signatuur) is aangesloten bij Scouting Nederland en onderdeel van regio Klein Gelderland. De groepsvereniging bestaat uit één of meer speleenheden van de mogelijke leeftijdsgroepen, momenteel zijn dit:

Bevers (5-7 jaar)
Welpen (7-11 jaar)
Scouts (11-15 jaar)
Explorers (15 tot 18 jaar)

De speleenheden worden gevormd door een aantal jeugdleden en de leidinggevenden van die speleenheid. Binnen de speleenheden wordt het Scoutingspel gespeeld en binnen de groepsvereniging krijgt het samenspel van de speleenheden gestalte. 

In de groepsraad van 6 februari 2018 zijn de volgende bestuursleden in functie benoemd:

Verenigingsbestuur:

Simone Jansen (Voorzitter) 
Maarten Rougoor (Secretaris)
Judith Douma (Penningmeester)
Job van Essen (Groepsbegeleider)

Stichtingsbestuur:

Job van Essen (Voorzitter)
Rob Bik (Secretaris) 
Jacqueline Bik (Penningmeester en vertrouwens(contact)persoon)

Momenteel hebben we een aantal vacatures. Overigens kunnen geïnteresseerden zich altijd aanmelden voor een functie in het verenigings- of stichtingsbestuur, we kennen hierin namelijk een roulatieschema.

Wat kan je van onze bestuursleden verwachten? Om hier een indruk van te geven is op deze pagina een document met functieomschrijvingen te downloaden, maar ook het volledige huishoudelijk regelement.

Meer informatie of aanmelden voor een bestuurstaak? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.