Welkom bij de Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Groepsweekend 2017

Op zaterdag 20 mei verzamelden de bevers en welpen om 13:00 uur bij de burcht voor het groepsweekend. Tijdens het openen vliegen we naar Mexico, met uitstapjes naar Amerika, door de vlaggen van die landen te hijsen. Ook is de burcht (en de leiding) prachtig versierd!

In groepjes gaan we levensgrote tipi’s bouwen en we kleden ons als indianen met zelfgemaakte prachtige hoofdtooien en schmink. Ieder groepje wordt een echte stam door het bedenken van een leuke naam en het maken van een totempaal. Daarna is het tijd voor wat meer actie: we gaan touwtrekken en lasso werpen (de cactus wist vaak te ontsnappen!) en we testen onze zintuigen met een kimspel.

Lees meer...

3 Bevers geïnstalleerd

Op zaterdag 7 maart begon de beveropkomst met het welbekende beverdansje. Vandaag was Professor Plof er niet bij. Hij was afgelopen week vader geworden van een superlief meisje met de naam Norah. Een goed moment dus om wat mooie felicitatie kaartjes te knutselen. Gelukkig had Keet Kleur allemaal leuke knutselspulletjes bij zich. En samen met Bas Bos en Stanley Stekker maakten de Bevers er wat moois van.

Lees meer...

Dagje in park Sonsbeek

Op zaterdag 2 April zijn de bevers naar het Sonsbeekpark geweest. We hebben de molen van binnen bekeken en zijn bij de waterspeelplaats geweest. Lekker rennen en klimmen in het park. Boterhammen op een bankje eten en verstoppetje spelen. Toen het voorjaarszonnetje doorbrak natuurlijk een lekker ijsje!

 

 

 

Lees meer...

Eerste opkomst Bevers

Zaterdag 30 november was de eerste opkomst van de Bevers van de St. Jorisgroep. Tijdens de eerste opkomst hebben de Bevers kennis gemaakt met professor Plof, Rozemarijn en Rebel.

Lees meer...

uitje naar de heemtuin en boerderij

Op zaterdag 5 maart 2016 zijn de bevers naar de stadsboerderij en de heemtuin in Presikhaaf geweest. In de heemtuin kregen we een rondleiding van Rob de beheerder. Hij heeft de bevers de verschillende landschappen van Nederland in het klein laten zien. Hoewel het nog winter was konden we in de tuin de eerste tekenen van de lente al zien.

Lees meer...

Tijd sinds nieuwe start na stilleggen opkomsten i.v.m. Covid19
Dag
6
6
Uur
0
0
5
5
Min.
0
0
4
4
Sec.
2
2
8
8

Sponsorkliks

Login Bevers